Jeugd: SHOT 2 boekt belangrijke zege voor het kampioenschap.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 6 zij 4}Op zaterdag 31 oktober speelden wij de belangrijke thuiswedstrijd tegen onze concurrent voor het kampioenschap, Dordrecht 1. Een mooie wedstrijd die eindigde in een 6-4 overwinning voor ons!

We speelden in onze vaste opstelling, Dennis op 1, Kris op 2 en ik uiteraard op 3. Dennis begon tegen Richard en hij won de 1ste game simpel met 11-6. Daarna ging het minder en verloor hij 3 games achter elkaar. Kristijan speelde tegen Niels. Kristijan speelde niet echt lekker en kwam hierdoor 2-0 achter maar hij herstelde zich door de wedstrijd met 3-2 te winnen. Nu moest ik tegen Bjorn spelen. Het was een spannende partij waarbij we tot de 2-2 gelijk opgingen. De 5de game verloor ik jammer genoeg met 11-8.

Kristijan en ik dubbelden deze keer. We wonnen de 1ste game vrij makkelijk maar daarna konden we geen grip meer op het spel van onze tegenstanders krijgen en dus verloren we ook de dubbel. De stand na de dubbel ziet er niet al te best uit, 1-3.

Kristijan speelde zijn wedstrijd tegen Richard en Kris kon zijn goede vorm van de wedstrijd tegen Niels doorzetten. Hij won dan ook verdiend met 3-1. Nu mocht Dennis aantreden tegen Bjorn. Het was een spannende wedstrijd die Dennis met 3-2 won. Hierna speelde ik tegen Niels. Ik speelde goed en kwam 2-0 voor. Daarna ging het iets minder en werd het 2-2. Ik herstelde me op tijd en won de laatste game met 11-6. De stand ziet er nu wat beter uit: 4-3 in het voordeel van ons!!

Kristijan speelde zijn laatste wedstrijd tegen Bjorn. Maar Bjorn bleek ook te sterk te zijn voor Kristijan en hij verloor met 3-1. Toen speelde ik mijn laatste wedstrijd tegen Richard waarvan ik de vorige keer kansloos verloor won ik nu met 3-1. Dennis speelde zijn wedstrijd tegen Niels en hij won met 3-0. Waarmee de stand uiteindelijk op 6-4 komt. We hebben een echte teamprestatie geleverd, allemaal 2 winstpartijen en een hele grote stap richting het kampioenschap gezet.

De percentages:

Dennis 16/21 = 76%

Kristijan 12/21= 57%

Sean 16/21 = 76%

Dubbel 3/7 = 43%