SHOT bindt ook Hilversum aan zegekar

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 4 wij 6}Na de twee ruime overwinningen tegen VTV 4 en SVE heeft SHOT afgelopen vrijdag ook tegen Hilversum een overwinning geboekt. Tegen de kampioenskandidaat Hilversum was SHOT vooraf al het team in vorm, dit wisten de Soester tafeltennissers waar te maken door een 4-6 overwinning te boeken. Vooral Martin Fransen gooide hoge ogen door met een hattrick aan de haal te gaan.

Na een matige eerste helft van de competitie was het aan SHOT om de tweede helft een flinke inhaalslag te maken. Tot nu toe gaat dat voortvarend. Hilversum leek een lastig kluif gezien ze nog volop in de strijd zijn voor het kampioenschap, SHOT echter blijkt in vorm nauwelijks te verslaan te zijn.

Martin Fransen had voor aanvang van de wedstrijd de goede vorm die de rest van het team had opgepakt nog niet volledig in de vingers. Vorige week tegen SVE moest hij nog de enige twee verliespunten leiden. Vrijdag tegen Hilversum was hij juist de man in vorm, hij won alle drie zijn partijen. “Ik speelde erg gecontroleerd en ik miste erg weinig ballen, dit is een erg lekker omdat ik deze competitie nog niet erg goed speelde.”

Jos Prinzen stond echter deze competitie wel erg goed te spelen, maar moest vrijdag toch een van zijn tegenstanders feliciteren. Eugene Staffhorst bleek in vijf games te sterk. De andere twee partijen werden beiden ternauwernood binnengesleept. “Ik ben blij dat ik die andere twee partijen nog net kon winnen, Staffhorst was gewoon te goed vandaag.” René Rietveld kon niet vrijdag niet tot winst komen. “Ik speelde niet best vandaag, maar het zijn ook niet de tegenstanders waar ik graag tegen speel.”

Volgende week wordt de Tielse TC het vuur aan de schenen gelegd. Als er ook tegen hen een grote overwinning geboekt kan worden dan heeft ook SHOT naast Hilversum en VTV 2 nog kampioenskansen. “We moeten echt stunten wil dat nog lukken, het kan wel, maar we gaan er voorlopig nog niet vanuit, eerst maar eens Tiel een moeilijke avond bezorgen.” Aldus Rietveld.