Avondje bij SHOT geslaagd

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Afgelopen zaterdag heeft de activiteitencommissie samen met een aantal behulpzame SHOT-ters een gezellig avondje eten verzorgd.

Nadat Danny bij iedereen had geinventaristeerd wie er mee wilde eten zijn Eileen en ik (René) boodschappen wezen halen. Uiteindelijk kwamen we met een overvolle kar met eten aan bij de kassa. We moesten tenslotte voor ongeveer 40 a 45 man eten kopen. Terug bij SHOT zijn we vanaf 5 uur begonnen met het eten maken. De laatste personen zaten rond 7 uur vol. Even een paar statistieken van de avond:

  • 12,5 kilo patat
  • 40 frikandellen
  • 32 kroketten
  • 20 hamburgers
  • 18 kaassoufles
  • 48 kipnuggets
  • 50 bolletjes
  • één zakje sla (half zakje).

Tevens zijn er ook heel wat liters drinken soldaat gemaakt. Na en tijdens het eten is er door een groepje tv gekeken en zijn verschillende SHOT-ters in de zaal wezen tafeltennissen, voetballen etc. Uiteindelijk heeft iedereen zijn steentje nog even bijgedragen aan het opruimen van de zaal en een klein groepje heeft ervoor gezorgd dat de kantine weer netjes achter gelaten kon worden. Kortom, zeker weer voor herhaling vatbaar en hierbij bedank ik ook diegenen die deze zaterdag hun steentje hebben bijgedragen.

Namens de activiteitencommissie, René R