Open Soester 2010

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De Open Soester worden in 2010 gespeeld op zaterdag 2 januari (Jeugd) en zondag 3 januari (Senioren). Op zaterdag begint het toernooi om 09:00u en op zondag om 09:30u. Op beide dagen is de zaal om 08:00u geopend.

Meer informatie over het toernooi vind je in onderstaande documenten:

 

Update 1 januari

Wij zijn er klaar voor, op een sportieve start van het nieuwe jaar!


Update 30 december:

De laatste voorbereidingen zijn in volle gang! Voor het jeugdtoernooi is nu ook een voorlopige deelnemerslijst beschikbaar.

 

Update 28 december:

Voor het jeugdtoernooi kun je nog inschrijven. Stuur hiervoor een e-mail naar info@opensoester.nl

Het bezetting van het seniorentoernooi is dit jaar sterker dan ooit. 14 landelijke spelers hebben zich ingeschreven, één Eredivisiespeler (SHOT-ter Gamal de Groot) en 2 1e Divisie spelers (Arnoud Meijer en Peter Verweij, samen kampioen geworden met Petstra DTK). Verder zijn alle klassen van de landelijke en afdelingscompetitie vertegenwoordigd. Van het seniorentoernooi is een voorlopige deelnemerslijst beschikbaar.


Update 24 december:

Het maximum aantal deelnemers voor het seniorentoernooi is bereikt. Dit betekent dat de inschrijving voor het seniorentoernooi is gesloten!  Vergeet niet het inschrijfgeld (€ 7,=) over te maken. Zie voor de details van de betaling de e-mail die je ter bevestiging van je voorlopige inschrijving hebt ontvangen.