Jeugd: SHOT plaatst zich voor Kampioenspoule

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 1 wij 9}Op zaterdag 21 november speelde het 1e jeugdteam van SHOT uit tegen Spirit in Oudkarpsel. SHOT had 6 punten nodig om zeker te zijn van een plek in de kampioenspoule. Dit lukte door een nette 9-1 overwinning.

Dennis beet de spits af tegen Roy Broersen. In de eerste game keek hij tegen een behoorlijke achterstand aan maar wist deze game toch nog naar zich toe te trekken. De games daarop lag het ook allemaal erg dicht bij elkaar maar uiteindelijk was het Dennis die de wedstrijd in 4 games won. De 2e wedstrijd speelde Arman tegen kopman Swen Rolink. Ondanks dat Arman last had van een blauw oog speelde hij een erg goede wedstrijd waarin hij zelf het initiatief nam. Helaas was zijn tegenstander hier goed tegen bestand en na 5 lange games moest Arman dan toch zijn tegenstander feliciteren. Dit bleek uiteindelijk de enige verliespartij van de dag te zijn.

In de 3e partij speelde Rowan tegen Matthijs Boot waarin hij in geen enkel moment van de wedstrijd in de problemen kwam. Dit werd een simpele 3-0 overwinning. In het dubbel kwamen Rowan en Dennis op een 2-1 voorsprong. De 3e game begonnen zij erg zwak en konden ze een grote achterstand niet meer in halen. Gelukkig herpakten zij zich weer goed en wonnen ze met 11-8 in de 5e en beslissende game. De wedstrijden daarna bleef SHOT goed geconcentreerd spelen en lieten ze geen punt meer liggen. Deze wedstrijden werden vrijwel allemaal makkelijk gewonnen.

Volgende week in de laatste wedstrijd speelt het 1e jeugdteam de kampioenswedstrijd tegen Slagvaardig in Rheden. We verwachten een dat er een grote groep SHOT-ters meereist om dit spektakel van dichtbij mee te kunnen maken.