Jeugd 1 Kampioen!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 2 wij 8}Zaterdag 28-11-2009 was het zo ver. De laatste wedstrijd van de competitie! SHOT was al verzekerd van een plek in de kampioenspoule, maar was nog niet helemaal zeker van het kampioensschap. Om dat te verzekeren moest er worden gewonnen van Slagvaardig.

Omdat er geen vervoer was, ging het complete team met de trein naar Rehden. Wat achteraf een prima heenrit was want we mochten na een leuk gesprek met de conducteur met onze 2e klasse kaartjes in de 1e klasse zitten!

De concurrent Scyedam moest om 12:00u thuis aantreden tegen Scaldina. Omdat wij pas om 15:00 begonnen wisten we na de 2e single al hoeveel punten we nodig hadden.

Joris speelde de eerste wedstrijd en deze verloor hij van de goed spelende Rodink. Arman die als 2e speelde won zijn eerste single, zo stond het 1-1. Dennis belde naar Scyedam voor de uitslag en zodoende kregen we te horen dat zij 7-3 hadden gewonnen. Dat betekende dat we aan drie punten genoeg hadden. Rowan won ook zijn single en zo stond het 2-1.

Joris en Rowan mochten aantreden voor de dubbel om het kampioensschap binnen te halen. Het sterke dubbelduo won overtuigend met 3-0 en het kampioensschap was een feit!! Na dit even kort gevierd te hebben met de tegenstanders werd de wedstrijd uitgespeeld.

Het ging nergens meer om en dat kon je ook merken in de laatste wedstrijden. De sfeer was vriendschappelijk en SHOT won uiteindelijk met 8-2. Goed resultaat dus na een uitstekende competitie.

Volgend seizoen dus Kampioenspoule, de 8 beste jeugdteams van het land mogen dan uit gaan maken wie zich het beste jeugdteam van Nederland mag noemen. Er zijn zeker kansen volgend seizoen, dus kom allemaal langs om de jongens aan te moedigen!