Jeugd: Team 2 sleept kampioenschap uit het vuur!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{jcomments on}{score zij 5 wij 5}Het was dan eindelijk aangebroken de laatste wedstrijd van het seizoen. Met 3 punten voorsprong moesten we de koppositie gaan verdedigen tegen SKF in Veenendaal. Met onze concurrenten hadden we afgesproken dat we de stand zouden doorgeven na de dubbel en aan het eind van de wedstrijd.

Dennis begon tegen Kevin en hij won met 3-1. Het eerste punt was behaald, in wat nog een zware dag zou worden voor ons. Kristijan won zijn eerste wedsrijd won met 3-1, zowaar de stand 2-0 is geworden. Ik speelde mijn wedstrijd tegen Pieter, met een klein griepje op zak speelde ik goed en kwam ik 2-0 voor. Daarna raakte ik niks meer en werd de stand gelijk getrokken. Ik kwam in de beslissende game 5-0 achter maar wist mezelf terug in de wedstrijd te vechten. Helaas, ik verloor met 12-10.

Dennis en ik gingen dubbelen, het liep voor geen meter. 2 –2 . De tussenstand bij onze concurrent: 4-0. Wij moesten wel, vooral ik, beter gaan spelen. Dennis speelde zijn 2de wedstrijd tegen Ap en hij won deze vrij simpel. We hadden weer een lichte voorsprong. Ik speelde mijn wedstrijd tegen Kevin. Ik verloor weer ongelukkig met 12-10 in 5en. Kristijan kwam 2-0 achter tegen Pieter maar hij speelde goed en kwam terug, jammer genoeg verloor ook hij in 5en van Pieter.

Ik speelde mijn laatste wedstrijd tegen Ap, 3-1 gewonnen. Ben blij dat ik deze wel heb gewonnen! De stand 4-4. Op dit moment kregen wij het bericht binnen dat Dordrecht 8-2 had gewonnen en wij moesten dus nog één punt halen. Met deze gedachte in zijn hoofd speelde Dennis een zeer goede wedstrijd tegen Pieter. Hij kwam 2-0 voor met 10-7 en we dachten dat het binnen was. De wedstrijd draaide totaal om en ook Dennis verloor in 5en van Pieter.

Nu moet Kristijan dus wel winnen anders worden we geen 1ste meer. Het was een zeer spannende wedstrijd met een hele hoge inzet. Gelukkig was dit de 1ste 5-setter die naar onze kant ging en dus ook de belangrijkste wedstrijd van de dag. Kristijan won en na heel lang wachten zijn we dan eindelijk kampioen!! Iets wat niemand had durven dromen aangezien wij het team waren met de laagste ratings. Volgend seizoen dus Landelijk A!!

Jeugd 2 Kampioen!!