Percentages najaar Jeugdcompetitie

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Na de percentages bij de senioren, nu ook de percentages van onze jeugdige SHOT-ters. Scoren de kampioenen uit landelijke teams ook de hoogste percentages?

Hoewel de kampioenen uit Landelijk A en B hoge percentages scoren, komt het hoogste uit de najaarscompetitie op naam van Melvin van den Akker. Met een score van 20 uit 23 (87%) scoorde hij het hoogste percentage! Zijn team eindige op de derde plaats in de zesde klasse.

Na Melvin scoren onze kampioenen uit het Landelijk A team de hoogste percentages. Dat het een evenwichtig team is, blijkt uit de kleine verschillen in percentages. Rowan scoorde 81%, Dennis 78% en Arman 77%. In het derde team was Luuk de kopman met 18 uit 24 (75%). Het kampioensteam uit Landelijk B scoorde ook mooie percentages: Dennis had 73%, Sean 67% en Kristijan 60%.

Ook voor de jeugd is een volledige percentagelijst beschikbaar. En ook hier geldt, wil je goed voorbereid starten aan de voorjaarscompetitie, schrijf je dan in voor de Open Soester!