Oliebollentoernooi 2009

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Beste SHOT-leden,

Sinterklaas is alweer het land uit en de Kerstman staat ook al bijna voor de deur. Kortom, het einde van 2009 zit er alweer aan te komen. Dit betekent dat het ook weer tijd is voor het Oliebollen toernooi van SHOT! In tegenstelling tot voorgaande jaren zal het toernooi op zondag 27 december gespeeld worden.

Dit toernooi is bedoeld voor de leden om elkaar voor het nieuwe jaar nog te zien en wordt dan ook gespeeld met een knipoog. Het gaat om de gezelligheid, de combinatie van jong en oud, natuurlijk de oliebollen en dit jaar ook stiekem een bijzondere prijs!! 

Wat die prijs is, daar zul je eerst voor moeten tafeltennissen om er achter te komen.

Zaal open: 14.00 uur.

Aanvang: 15.00 uur.

Einde: 18.00 uur. (afhankelijk van aantal deelnemers)

Speelsysteem: Er wordt gespeeld in Best of 3 games tot de 21.

Toernooivorm: Laat je verrassen!

Deelname is gratis!

Aan het einde van het toernooi en na de prijsuitreikingen, 18:00, zullen we gezamenlijk alvast toosten op een spannend en sportief clubjaar 2010! Kortom, zorg dat je erbij bent!!! Schrijf je alvast in via matthijs.rietveld@shot.nl of gebruik de inschrijflijst op het prikbord in de kantine.

Inschrijving uiterlijk voor 23 december.

 

Namens de activiteitencommissie,

Danny en Matthijs.

Ps: Ook als je niet speelt ben je welkom om een oliebolletje mee te eten.