John Scott wint Open Soester!!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Voor de tweede keer in de historie wist John Scott de Open Soester te winnen. John bleek geen ochtendmens, maar naarmate de middag vorderde werd hij steeds beter. Lokale favorier Gamal de Groot redde het niet, evenals zijn nieuwe teamgenoot Nathan v/d Lee. Zij gingen beide in de halve finale duidelijk ten onder. Voor het eerst in de historie leverde het toernooi in geen enkele Seniorenklasse een winnaar van de organiserende vereniging op. Uitslagen en een verslag vind je op de Open Soester pagina’s.

De organisatie kijkt zeer tevreden terug op het tweedaagse evenement en bedankt alle vrijwilligers voor hun hulp! Danny, Matthijs, Robin, Axel bedankt!

Namens de organisatie,
Rob, Paul, Tsuri, René R, René d G