SHOT 1 opent thuis tegen TTVN

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Komend weekend begint de voorjaarscompetitie 2010. SHOT 1 komt deze keer weer uit in de 3e Divisie. In de openingswedstrijd op 23 januari neemt SHOT het op tegen mede promovendus TTVN uit Nieuwegein. Naast het eerste team zijn er ook nog vele andere wedstrijden waar je de SHOT-ters kan aanmoedigen.

Het programma begint komende zaterdag om 11:00u. De afdelingsteam van de jeugd beginnen dan hun wedstrijd. Deze zaterdag spelen team 4, 5, 6 en 9 een thuiswedstrijd.

Om 14:00u starten de landelijke jeugdteam. Team 2 (Kristijan Plesnik, Sean Bakker en Dennis Calis) begint het avontuur in Landelijk A met een thuiswedstrijd tegen HTC. Ook team 3 (Reinier den Hertog, Michael Schouten, Luuk Pronk en Roy Kapel) beginnen de voorjaarscompetitie met een thuiswedstrijd. Zij nemen het in de Landelijk B klasse op tegen het Veenendaalse SKF.

Het eerste jeugdteam, dat uitkomt in de Kampioenspoule, start zaterdag met een uitwedstrijd tegen BIT.nl

Het eerste en het tweede seniorenteam beginnen zaterdag het gevecht om handhaving in respectievelijk de 3e Divisie en de Hoofdklasse met een thuiswedstrijd. SHOT 1 (Jos Prinzen, Martin Fransen, René Rietveld, Hans van Gool) neemt het op tegen TTVN uit Nieuwegein. SHOT 2 (Henri ter Steeg, Tsuri Menereis, René de Gier) ontvangt SVO uit De Meern. Aanvang van deze wedstrijden is 16:00u.

Iedereen is van harte welkom om de wedstrijden te komen bekijken en de SHOT-ters aan te moedigen!