Jeugd: Goede start in de kampioenspoule

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 2 wij 8}Het eerste jeugdteam moest naar Ede om de eerste wedstrijd te spelen in de Kampioenspoule, op weg naar het kampioenschap van Nederland. Het werd een ruime overwinning voor Shot!

We speelden uit tegen bit.nl onze eerste kampioenspoule wedstrijd. Rowan speelde de eerste wedstrijd tegen een verdediger en won met gemak met 3-0. Daarna moest Dennis spelen, maar de tegenstander was goed in vorm en daardoor verloor Dennis met 3-0. In de 3e wedstrijd moest Arman spelen. Het was een moeilijke wedstrijd, dus het werd spannend! Maar Arman won uiteindelijk.

Daarna kwam de dubbel. De dubbel werd gespeeld door Arman en Dennis. Het was heel spannend: in de vijfde game stonden ze 10-7 achter, maar ze bleven geconcentreerd en daardoor wonnen ze in de vijfde met 12-10. Rowan speelde z’n 2e wedstrijd heel moeilijk, maar hij won net in de vijfde. De 2e wedstrijd van Arman ging heel makkelijk tegen de verdediger en hij won heel dik met 3-0.

Dennis speelde een hele mooie 2e wedstrijd met hele lange rally’s, maar Dennis was toch de beste en won net in de vijfde met 11-9. Arman z’n 3e wedstrijd was een beetje gewoontjes en hij won in 4 games. De 3e wedstrijd van Rowan was goed, maar helaas won hij niet. Hij verloor met 3-0. De allerlaatste wedstrijd werd door Dennis gespeeld. Heel gemakkelijk won hij van de verdediger en zo wonnen we met 8-2 van bit.nl. Een hele goede start dus: 2-8.