Volop media aandacht voor SHOT

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Vorige week startte de voorjaarscompetitie weer. Het eerste team speelt weer in de landelijke competitie en het eerste jeugdteam strijdt de komende weken om het landskampioen. Hierover heb je natuurlijk kunnen lezen op de site. Maar ook de kranten is het niet ontgaan dat het goed gaat met SHOT.

Voor aanvang van de competitie stond plaatste de Soester Courant een uitgebreid artikel over het eerste jeugdteam. In het artikel blikt coach Mark Lina vooruit op de competitie en de kansen van het eerste jeugdteam. Bij het artikel is ook een mooie foto van het team geplaatst.

De eerste wedstrijd in de derde divisie werd afgelopen weekend afgesloten met een 5-5 gelijkspel tegen TTVN. Wederom een uitgebreid artikel in de Soester Courant, met een actiefoto van Martin Fransen die zaterdag uitstekend spel liet zien.

Ook het AD Amersfoortse Courant was het niet ontgaan dat SHOT weer uitkomt in de derde divisie. Ook hier een uitgebreid artikel met een (andere) actiefoto van Martin Fransen.

SHOT is natuurlijk erg blij met de aandacht die in deze media aan de vereniging en het tafeltennis in het algemeen wordt besteed. De komende weken zullen we ook de krantenartikelen op de SHOT site blijven publiceren.