Henri vierde in het dubbel bij NK-D

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Afgelopen zaterdag deden drie SHOT-ters mee aan het NK-D. In het dubbelspel wist Henri een vierde plaats te behalen.

Dennis South, René Rietveld en Henri ter Steeg waren zaterdag afgereisd naar het NK voor D licenties in Panningen. In het enkelspel bleek geen van de drie SHOT-ters echt potten te kunnen breken in hun poules van 5 spelers. Henri wist nog één partij te winnen, maar dat was niet voldoende om de volgende ronde te halen.

In het dubbelspel ging het beter voor SHOT. Hoewel Dennis en René ook hier duidelijk last hadden van een off-day, slaagde Henri er hier wel in om een mooi resultaat neer te zetten. Met gelegenheidsdubbelpartner Arno van Rumpt van TVO (Oosterhout) werd knap de halve finale gehaald. Dat bleek echter ook het eindstation. Net niet de finale gehaald, maar toch een fraaie podiumplek met deze derde plaats.