Zaterdag eerste thuiswedstrijd Jeugd 1

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Na een goede 2-8 overwinning bij BIT.NL volgt zaterdag de tweede wedstrijd in de Kampioenspoule. Het eerste jeugdteam van SHOT ontvangt dan The Victory uit Weesp.

De strijd om het landskampioensschap kende 1 weekje rust vanwege het NK dat afgelopen weekend plaatsvond. Zaterdag 6 februari zal de 2e ronde gespeeld worden. Voor het eerste jeugdteam staat de thuiswedstrijd tegen The Victory uit Weesp op het programma. The Victory won hun eerste wedstrijd met 7-3 van Slagvaardig, dus SHOT mag aan de bak!

De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 6 februari in de sporthal aan de Di Lassostraat in Soest. De wedstrijd begint om 14:00u. Hopelijk vinden jullie tijd om de jongens van SHOT aan te komen moedigen!!

De andere landelijke teams spelen aanstaande zaterdag allemaal uit. SHOT 1 (Senioren) en SHOT 2 (Jeugd) spelen beiden uit bij De Salamanders in Wateringen. SHOT 3 (Jeugd) speelt een uitwedstrijd bij Tafeltennis Nijmegen.