Mededelingen van het bestuur

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
  • – Wim de Costa was getroffen door een hartaanval. We zijn blij dat het weer wat beter met hem gaat. Veel beterschap!!!

  • – De laatste tijd zijn er wat kastekorten bij de bar geconstateerd. Om zeker te stellen dat iedereen weet hoe je met de kassa om moet gaan wordt een nieuwe instructie geschreven. Zo moet de barwacht erop letten dat bonnetjes altijd dezelfde dag betaald moeten worden, etc.

 

  • – We waren weer toe aan nieuwe afscheidingen (tussen de delen van de zaal) en die zijn inmiddels ook al weer geleverd. Het ziet er allemaal weer wat netter uit. Belangstellenden voor de oude afscheidingen kunnen contact opnemen met René Rietveld.

 

  • – We hebben positieve feedback ontvangen over de nieuwe opzet van de trainingen sinds het nieuwe jaar

 

  • – We krijgen nog wat (grotere maat) shirts. Dit om de voorraad verder aan te vullen, zodat leden eventueel een 2e shirt kunnen aanschaffen.