SHOT met beide voeten op de grond

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 10 wij 0}De tafeltennissers van SHOT hebben een flink pak slaag gekregen afgelopen zaterdag in Wateringen. Geen partij kon SHOT winnend afsluiten en dus werd het 10-0 voor de thuisploeg. Prinzen wist één keer een beslissende game af te dwingen, maar ook in deze partij trok hij aan het kortste eind.

Nadat het openingsduel van de competitie tegen medepromovendus TTVN in een gelijkspel was geëindigd, was het afgelopen zaterdag het moment om te kijken hoe sterk de Soester tafeltennissers op dit niveau in hun schoenen staan. De schoenen zijn echter nooit gevonden en zodoende staat SHOT met beide voeten op de grond. De Salamanders uit Wateringen bekende kleur en gaven de SHOT-ters er flink van langs. Met het schaamrood op de kaken en zonder punten werd de hoofdmacht van SHOT de Wateringse weilanden in gestuurd.

Toch was het voor iedereen duidelijk dat SHOT minder kreeg dan ze verdienden. Prinzen: “Kijk het zit zo, als je ietsje beter bent dan iemand, dan zou je op papier moeten winnen, dit gold vandaag voor al onze tegenstanders en zij speelden heel constant.” “Die jongen blijft ook altijd positief.”, reageerde de coachende Rietveld, “Ik heb vandaag geen enkele partij het gevoel gehad dat we ook maar een beetje kans hadden.” Martin Fransen gooit het weer over een hele andere boeg: “Het is niet zo dat zij veel beter zijn dan wij, het verschil is alleen dat zij elk punt dat niveau op tafel kunnen leggen en wij soms slechte series hebben.” Welke definitie van ‘beter’ Fransen bezigt is niet duidelijk, de uitslag van de wedstrijd spreekt echter voor zichzelf.

Van Gool denkt nog is hardop na: “Je ziet dat we eigenlijk bijna elke partij een gamepje kunnen pakken, dat komt omdat we best leuk kunnen spelen, maar we zijn gewoon nog niet gewend dat je een hele partij goed moet spelen om te kunnen winnen. Ik denk dat we steeds betere scores zullen neerzetten deze competitie.” Deze opmerking levert toch nog een algehele instemming op binnen het team, of dat valse hoop is zal nog moeten blijken.

De kaarten in de poule zijn overigens al geschud. De Salamanders strijd samen met Heerlen en Huizen om het kampioenschap. SHOT vecht met TTVN en Cevelum voor de vierde plek die handhaving oplevert.