Jongens 1 onderuit tegen The victory.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 3 zij 7}Afgelopen zaterdag speelde het eerste jeugdteam de tweede wedstrijd in de strijd om het kampioenschap van Nederland. SHOT slaagde er niet in de goede start een goed vervolg te geven: tegen The Victory werd een 3-7 nederlaag geleden.

Dennis speelde zijn eerste partij zeer sterk tegen Rutger, met veel mooie ballen en won deze met 3-1. Arman begon de eerste game van zijn partij niet goed en verloor hem ook dik. Arman pakte nog wel een game, maar verloor uiteindelijk met 3-1. Rowan speelde tegen Michan, het was een zeer spannende wedstrijd maar helaas verloor Rowan in de 5e game.

De dubbel werd gespeeld door Arman en Dennis, ook deze verloren ze nipt in de 5e game. Arman trad na de dubbel aan tegen Rutger. Arman kwam al snel 2-0 voor maar ook die verloor hij helaas in 5e. Maar gelukkig kon Arman zijn laatste partij pakken. Tegen Michan speelde hij wederom een vijfgamer. Dennis speelde een goede wedstrijd tegen Michan en won deze ook met 3-0. En zijn laatste partij was weer zeer spannend waarbij Dennis in de 5e met 10-6 achter kwam. Dennis slaagde erin om 10-10 te maken en daarna ook nog een tweetal matchpoints af te dwingen. Helaas ging de wedstrijd toch naar de speler van The Victory. Rowan speelde zijn 2e partij niet echt sterk en verloor hem ook dik met 3-0. Zijn laaste partij ging beter maar ook die verloor hij met 3-2. De stand was dus 3-7 voor The Victory.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Scyedam op het programma. De volgende thuiswedstrijd staat gepland op zaterdag 27 februari. Dan wacht de derby tegen het Baarnse Elan. Dit belooft een leuke en spannende wedstrijd te worden. We hopen dan ook te mogen rekenen op veel support uit het SHOT-kamp!