Hattrick voor het tweede

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 2 zij 8}Voor de derde week op rij verloor het tweede team van SHOT met 2-8. Dit keer konden de SHOT-ters enigszins leven met met deze uitslag, aangezien koploper Hilversum de tegenstander was.

Vooraf wisten de SHOT-ters dat het een moeilijke middag zou worden. Hilversum is veruit de sterkste ploeg in poule A van de Hoofdklasse. De wedstrijd begon weliswaar goed voor SHOT. Henri versloeg Danny Mol met 3x 11-9. SHOT kon dus kort genieten van een voorsprong. Die was ook snel weer weg, want Tsuri en René verloren van Jan Dubelaar en Tjarko Bosma. Na het verloren dubbel wist Tsuri een knappe 3-0 overwinning te behalen op Danny, die duidelijk zijn dag niet had. Henri speelde nog knap een vijfgamer tegen Tjarko, maar daarin was de sterke service van Tjarko te lastig voor Henri. “Ik voel me volstrekt machteloos tegen die service.”, aldus de verliezer na afloop.

De vooruitzichten voor het tweede zijn zeer slecht. Na deze derde 8-2 nederlaag bezet het team de zesde plaats. De achterstand op nummer 5 Almeerspin bedraagt 4 punten en het gat met nummer 4 SVO zelfs zeven punten. Hilversum is de sterkste ploeg in deze poule, zij staan bovenaan met 29 punten. Zeker na de nederlaag van VTV tegen Almeerspin is het niet meer de vraag óf Hilversum kampioen gaat worden, de vraag is alleen wanneer.

Naast het tweede seniorenteam speelden ook het tweede en derde jeugdteam zaterdag een thuiswedstrijd. Het tweede nam het op tegen naamgenoot SHOT’65 en moest wederom een nederlaag incasseren: 3-7. Kristijan won twee partijen en Sean één. Invaller Michael kwam niet tot winst. Het derde jeugdteam zette een puike prestatie neer door met 8-2 te winnen van Wanzl/Belcrum waarmee ze bovenin mee doen in Landelijk B.

Voor het eerste jeugdteam was er wederom een teleurstellende middag. Uit tegen Scyedam ging het team met 8-2 ten onder. Dennis South en Arman Bashtbavian wisten een partij te winnen. Om de play-offs te halen, zal het duidelijk beter moeten. Bijvoorbeeld over twee weken, in de thuiswedstrijd tegen Elan.