Tweede thuiswedstrijd Heren 1, Jeugd naar ranglijst toernooi.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Het eerste seniorenteam speelt aankomende zaterdag haar tweede thuiswedstrijd van de voorjaarscompetitie. Voor de jeugd is er dit geen weekend geen competitie, maar staat het B/C ranglijsttoernooi in Nijmegen op het programma.

In de tweede thuiswedstrijd van de voorjaarscompetitie ontvangt SHOT 1 Cevelum uit Cuijk. SHOT staat op dit moment 6e in de poule met 5 punten. Cevelum staat samen met TTVN op de gedeelde vierde plek met 6 punten. Duidelijk is dat deze drie clubs strijden om de vierde plek wat handhaving in de derde divisie betekent. Een cruciale wedstrijd dus waarin SHOT punten moet pakken om mee te kunnen doen in de strijd om de vierde plek. En natuurlijk ook om de zure nasmaak van de vorige wedstrijd weg te spoelen.

Voor de jeugdleden staat dit weekend het ranglijsttoernooi in Nijmegen op het programma. In het C-toernooi op zaterdag komt Jesper Berrens namens SHOT in actie. Op zondag is er een grotere afvaardiging van SHOT met in totaal 4 deelnemers: Dennis South, Dennis Cales, Luuk Pronk en Michael Schouten zullen dan de eer van de Soesters verdedigen. Dennis South hoopt dan de laatste stap richting de A-licentie te zetten.