SHOT krijgt te weinig tegen Cevelum

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 2 zij 8}De mannen uit Cuijck bleken zelfs na de carnavalsweek lastig te verslaan. Afgelopen zaterdag werd door SHOT in het Orlandogebouw met 8-2 verloren. Rietveld wist knap een putje mee te snoepen en Prinzen won ook een partij. Invaller René de Gier kwam niet tot winst.

Al in de eerste partijen zat het niet mee voor de Soester tafeltennissers. Hoewel Prinzen van een 2-0 achterstand wist terug te komen, lukte het hem niet om de winst te pakken. Ook Rietveld moest zijn tegenstander na vijf games alsnog feliciteren. Hoewel de hoofdmacht van het Cuijkse Cevelum vanwege carnaval in de week voor de wedstrijd niet aan trainen was toegekomen , bleken ze op de juiste momenten scherp.

Pas in de zesde partij wist Prinzen de nare nul van het scorebord af te wissen. Het bleek niet genoeg om de trend te doorbreken. Zijn laatste partij ging weer in vijf games verloren. “Ik vind niet dat ik slecht gespeeld heb vandaag, ik vind wel dat ik te weinig heb gewonnen.”, zei hij teleurgesteld. Rietveld wist zijn laatste partij zijn dag nog vruchtbaar te maken door knap van Van der Berg te winnen. Ook Rietveld was niet onverdeeld positief: “Van tevoren had ik getekend voor de partijen die ik tot nu toe gewonnen heb, maar het zit me toch niet lekker hoe het loopt.” De Gier bood kranig weerstand, maar zonder puntwinst. “Ik heb best lekker gespeeld, soms moest ik te veel forceren om bij te blijven.”

De derde divisie blijkt een lastige kluif voor de Soester tafeltennissers en handhaving raakt steeds verder uit het zicht. Bij de pakken neer zitten, zit echter niet in het aard van het beestje: “Het is irritant dat er nog niet uitkomt wat erin zit, maar het is wachten op het moment dat we ineens een topresultaat neerzetten. Ik voel dat het eraan zit te komen.”, zei optimist Prinzen na afloop. Wie weet is Huizen volgende week de pineut als SHOT in eigen huis weer vol frisse moed aan de start verschijnt.