Zaterdag 4 thuiswedstrijden bij SHOT

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Aanstaande zaterdag is er weer een druk programma met thuiswedstrijden bij SHOT. Maar liefst teams spelen een thuiswedstrijd.

Het eerste team begint zaterdag aan de vierde wedstrijd van de competitie. Tegenstander is Huizen dat op dit moment een verdienstelijke tweede plaats bezet. SHOT is de nummer 5 en staat 7 punten achter op nummer 4 Cevelum. Hoewel de eerste wedstrijden teleurstellend verliepen, zijn de SHOT-ters positief gestemd en vol goede hoop dat het zaterdag beter zal gaan. Vorige week tegen Cevelum kreeg SHOT met twee punten duidelijk te weinig. De Soesters zullen zaterdag in ieder geval voor goede moed aan de start verschijnen om een goed resultaat neer te zetten.

Het eerste jeugdteam speelt zaterdag de regionale derby tegen Elan uit Baarn. Elan staat op dit moment netjes derde terwijl de prestaties van het SHOT toch wat tegenvallen. De aftrap was sterk met een 8-2 overwinning, maar daarna volgden een 7-3 en 8-2 nederlaag waardoor SHOT nu op de vijfde plaats staat. Het is dus zaak om zaterdag een goede uitslag neer te zetten en zodoende weer een stapje te maken richting de vierde plek die recht geeft op deelname aan de play-offs.

Ook het tweede en derde jeugdteam spelen zaterdag een thuiswedstrijd. Het tweede team dat uitkomt in Landelijk A is naarstig op zoek naar de eerste overwinning. Dat zal echter een zware kluif worden aangezien de nummer 2 Steeds Hoger/TSB de tegenstander is. De bal is echter rond dus wie weet kunnen de jongens van team 2 voor een leuke verrassing zorgen. Het derde team zal de koppositie in Landelijk B gaan verdedigen. Spirit 2, de nummer 6 uit deze poule, zal dan aan de zegekar gebonden moeten worden.

De wedstrijden van de jeugd zullen beginnen om 14:00u. De wedstrijd van het eerste seniorenteam begint om 16:00u. Heb je zin om te komen kijken? Je bent van harte welkom en de teams kunnen de aanmoedigingen gebruiken!