SHOT weer niet ontvlamd

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 2 zij 8}SHOT wist weer geen potten te breken afgelopen zaterdag. In eigen huis werd met 8-2 verloren. Prinzen sleepte de twee punten uit het vuur door van Visser en Rebel te winnen. Molenaar was superieur, tegen de Soester tafeltennissers verloor hij geen game.

Het werd behoorlijk tijd dat SHOT een flink aantal punten binnen ging halen. In drie wedstrijden zijn zeven punten gehaald. Huizen trad sterk verzwakt aan: eersteklasser Patrick Visser sprong in vanwege een blessure van Huizers derde man. Ook André Rebel kwam niet helemaal fris aan de start wegens blessureleed.

In de openingspartij verloor Martin Fransen in een kraker tegen Rebel. Het sterke verdedigingsspel van Rebel dwong Fransen in de beslissende vijfde game te capituleren. Prinzen wist gelukkig redelijk eenvoudig te winnen van Visser. Molenaar was veel te sterk voor Rietveld en ook in de dubbel wist hij, samen met Rebel, op halve kracht eenvoudig tot winst te komen.

In de vervolgpartij lukte het Prinzen om Rebel te overmeesteren. “Met mijn twee winstpartijen kan ik dik tevreden zijn over mijn spel van vandaag.” Rietveld kon verbazingwekkend genoeg niet in de buurt van winst komen tegen Visser en ook Fransen had niet veel in te brengen tegen Molenaar. Alle drie de slotpartijen gingen daarna jammerlijk verloren.

“Ik ben helemaal niet tevreden met vandaag, zeker tegen de invaller had ik moeten winnen vandaag.” Zei Rietveld. Ook Fransen keek niet tevreden terug. “Ik had de pech dat ik tegen Rebel, moest beginnen, toen had hij nog het minst last, maar ik had er zeker één moeten pakken vandaag.” Weer is het dus niet gelukt om tot een goed resultaat te komen”, erkende ook Prinzen: “We moeten eigenlijk meer punten klunnen pakken tegen een team als dit. Molenaar is veel te sterk, maar de andere twee spelers zijn te doen, dan is twee punten niet genoeg.”