Vooruitblik wedstrijden komend weekend

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Komend weekend start de tweede helft van de landelijke competitie. Hoe staan de landelijke teams er halverwege de competitie voor en wat is het programma voor aanstaande zaterdag?

 

Het eerste Seniorenteam speelt zaterdag uit bij TTVN in Nieuwegein. In feite gaat deze wedstrijd om plaats 5 en 6. SHOT heeft 13 punten, TTVN 11. Waar beide teams afgelopen najaarscompetitie kampioen werden in de Hoofdklasse, blijkt dat de stap naar de derde divisie een te grote stap is. De achterstand op nummer 4 Cevelum is respectievelijk 10 en 12 punten. SHOT lijkt echter wel beter in het ritme te komen, afgelopen week werden knap 4 punten gehaald in Heerlen, in de uitwedstrijd tegen Enjoy & Deploy. De heenwedstrijd tegen TTVN leverde een gelijkspel. Wie weet kan SHOT aanstaande zaterdag zijn eerste overwinning boeken?

 

Het eerste jeugdteam presteert ronduit tegenvallend in de Kampioenspoule. Waar een plek in de play-offs werd verwacht, lijkt dat er na 5 van de 7 wedstrijden in de reguliere competitie niet meer in te zitten. SHOT staat 7e, met 19 punten. De achterstand op de vierde plaats die recht geeft op de play-offs, bedraagt 6 punten. Om de laatste strohalm te grijpen, zal SHOT aanstaande zaterdag in Rheden met ruime cijfers moeten winnen van Slagvaardig.

 

Ook voor het tweede verloopt de competitie niet zoals gehoopt. Halverwege de competitie staat SHOT op de 6e plaats.  In de eerste vijf wedstrijden werden slechts 16 punten gehaald. Zaterdag wacht een zware wedstrijd, SHOT neemt het dan op tegen koploper HTC. De heenwedstrijd resulteerde in een 2-8 nederlaag voor de Soesters. Zullen de jongens er in slagen in de return wat meer punten te sprokkelen?

 

Waar de eerste twee jeugdteams het laten afweten, presteert het derde jeugdteam boven verwachting goed. In de najaarscompetitie nog actief in Landelijk C, maar daarbij geen kampioen geworden. Nu staat SHOT 3 samen met SHOT Wageningen bovenaan in Landelijk B, met 28 punten uit 5 wedstrijden. De poule is razend spannend. SKF staat derde met 27 punten, Tafeltennis Nijmegen vierde met 26 punten. Nummer 5 Wanzl/Belcrum doet met 22 punten in feite ook nog mee om het kampioenschap. De Soesters spelen zaterdag uit tegen SKF. De eerste wedstrijd eindigde in 5-5, als SHOT er in slaagt te winnen in Veenendaal doet het goede zaken in de strijd om het kampioenschap.

 

Zaterdagmiddag staat er 1 thuiswedstrijd op het programma bij SHOT. Het tweede neemt het dan op tegen VTV. Na twee achtereenvolgende overwinningen doet het team weer mee in de strijd om handhaving. Om in de race te blijven zal tegen VTV een beter resultaat neergezet moeten worden dan in de heenwedstrijd. Toen kwamen de SHOT-ters terug uit Nieuwegein met een 8-2 nederlaag. Wat zal de derde thuiswedstrijd op rij gaan brengen voor SHOT?