SHOT laat enige kans op overwinning liggen

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 6 wij 4}Zaterdag speelde SHOT tegen medepromovendus TTVN. Waarschijnlijk de enige wedstrijd van de competitie met goede kansen om te winnen. In de heenwedstrijd werd het nog een gelijkspel, ditmaal trok TTVN aan het langste eind en won met 6-4.

Dit verlies kwam echter als een enorme verrassing nadat de Soester tafeltennissers op een 3-0 voorsprong kwamen. Hoewel de dubbel verloren werd, was ook de partij daarna voor de Soesters. Het mocht niet baten want TTVN zette de 4-1 achterstand om in een 6-4 overwinning.

Het duel der promovendi in Nieuwegein was tegelijkertijd het duel der degradanten, want beide teams staan buiten bereik van lijfsbehoud. Ook het spel was er volgens de spelers naar, beiden konden niet tevreden terugkijken op de wedstrijd.

“Ik speelde afgelopen zaterdag mijn slechtste wedstrijd van de competitie.” Aldus een teleurgestelde Prinzen. Fransen was minder negatief na zijn twee gewonnen enkelpartijen: “In totaal ben ik tevreden, maar al met al verlies ik van de op papier derde man, maar hij speelde deze wedstrijd erg goed, dus ik heb er vrede mee.” Rietveld bekeek het duel van wat meer afstand: “Dit is een enorme domper voor ons; dit was dé kans om een wedstrijd te winnen.”

Het ging zaterdag dan ook meer over eer dan over noodzaak, voor beide teams is handhaving niet meer haalbaar. Tegen Salamanders heeft SHOT zaterdag in eigen huis nog wat goed te maken, in de uitwedstrijd won SHOT geen partij. “We gaan gewoon genieten van de laatste potjes” Zei Prinzen inmiddels bedaard.