Programma 27 maart

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Aanstaande zaterdag, 27 maart, is het weer zover. Na een tijdje van afwezigheid is er weer een zaterdag dat bijna alle competitiespelende teams thuis spelen. Zowel de jeugd uit de afdeling, de landelijke jeugd en het landelijk senioren team. Kom de SHOT-ters zaterdag aanmoedigen en geniet van een lekker hapje, drankje en van de gezelligheid!

De volgende teams spelen zaterdag thuis:

  • – Teams 5 t/m 9 van de jeugd spelen vanaf 11.00 uur.
  • – Team 1 t/m 3 van de jeugd spelen vanaf 14.00 uur.
  • – En tot slot het 1e senioren team zal om 16.00 uur beginnen.

 

Om de dag af te sluiten wordt er zoals vanouds weer een keer lekker onbeperkt patat en alles wat daarbij hoort gegeten. Ook zal er voor drinken gezorgd worden. Net als de voorgaande keren kun je voor een bedrag van €3 mee-eten en zal niemand te kort komen die avond. Het eten zal ongeveer vanaf 17.00 uur starten. Zoals je wellicht weet zijn de landelijke wedstrijden dan nog volop aan de gang dus het is natuurlijk ook erg leuk als jullie komen kijken en aanmoedigen.

Na de competitie is er voor de liefhebbers ook nog de mogelijkheid om zelf in de zaal te tafeltennissen of misschien wel te voetballen met een groepje. Kortom, schrijf jezelf in op het prikbord als je wilt blijven eten en we maken er met zijn alleen een mooie zaterdag van. Inschrijving kan ook op de dag zelf.

De activiteitencommissie