Het was weer gezellig bij SHOT!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Afgelopen zaterdag was het weer een volle bak in de zaal van SHOT. Zowel de afdelingsteams als de landelijke jeugd en senioren hebben hun wedstrijden gespeeld. Hoewel de uitslagen niet voor iedereen even mooi waren, was de afsluiting van de dag toch zeker geslaagd.

Terwijl de landelijke teams nog aan hun wedstrijden bezig waren, ging vanaf 17.00uur het o zo gezonde buffet van start. De ouderwetse gezelligheid van SHOT was duidelijk weer aanwezig en zo willen we het natuurlijk ook graag zien.

Voor een klein prijsje van een paar euro kon er onbeperkt gegeten en gedronken worden en daar werd door velen gretig gebruik van gemaakt, toch zo’n 40 man. Veel jeugdleden die ’s ochtend competitie moesten spelen bleven nog om te blijven eten en naar de landelijke wedstrijden van de “grote” teams te kijken. Maar ook veel ouders en mensen die gewoon even kwamen kijken naar het eerste team bleven om ook een vorkje mee te prikken.

Barmannen Robin, Axel, Sascha en Danny hadden het met enig regelmaat erg druk. Rond 17:00uur werd al begonnen met frituren en bleven dat tot laat in de avond doen. De frikandellen, kaassoufflés en andere snacks gingen er rap doorheen maar natuurlijk was er meer dan genoeg om iedereen te bedienen. Al met al was het weer een geslaagde middag.

Nog even een update voor de statistieken over wat er allemaal over de toonbank is gegaan: 12,5 kilo patat, 60 bruine bollen, 12 kaassoufflés, 40 frikandellen, 50 kipnuggets, 50 bittergarnituurhapjes, een hoop drinken en nog het een en ander wat ik vergeten ben. Al met al een hele geslaagde dag en voor herhaling vatbaar.