SHOT pakt punt tegen kampioenskandidaat

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 1 zij 9}Zaterdag speelde SHOT tegen koploper Salamanders uit Wateringen. Waar SHOT in de heenwedstrijd geen punt wist te pakken, slaagden de Soesters daar dit keer wel in. Het resultaat was een 1-9 nederlaag.

De SHOT-ters hadden zich voorbereid op een zware middag. In Wateringen was SHOT met 10-0 kansloos onderuit gegaan tegen Salamanders. Deze keer wilden de SHOT-ters de huid duurder verkopen.

De wedstrijd startte hoopgevend. Hans van Gool lijkt zijn oude vorm steeds meer terug te krijgen en speelde een goede partij tegen Van der Valk. Op de belangrijke momenten in de vijfde game was Van der Valk echter toch iets sterker zodat Salamanders direct op voorsprong kwam en vervolgens ook snel uitliep naar 0-5.

Het belangrijke punt voor SHOT werd daarna gescoord door Van Gool, die daarmee zijn eerste partij van de competitie winnend wist af te sluiten. René Rietveld had kansen in zijn derde partij, maar in de vijfde game kwam hij er niet aan te pas. Invaller René de Gier speelde zeer verdienstelijk en wist zijn tegenstanders twee games af te pakken.

Van Gool blikte naderhand tevreden terug op de middag: “Doordat we degradatie niet meer kunnen ontlopen, bekijken we het wedstrijd voor wedstrijd. Deze middag wilden we in ieder geval een punt pakken en beter tegenstand bieden dan in de heenwedstrijd in Wateringen. Het punt hebben we gescoord en ook in de andere partijen hebben we het beduidend beter gedaan dan in de heenwedstrijd.”

Met nog drie wedstrijden voor de boeg, staat SHOT op de 6e plaats, twee punten achter op TTVN. dVolgende week speelt SHOT de uitwedstrijd tegen Cevelum, in Cuijk, en hoopt dan punten te pakken in de strijd om plaats 5.