Bekercomptetitie komt er weer aan

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De bekercompetitie in de afdeling Midden komt er weer aan! In de bekercompetitie wordt gespeeld met teams van (tenminste) 4 spelers, die tegen andere teams van 4 spelers spelen in games tot de 21 punten (het oude systeem dus!). Er wordt gespeeld met een ‘handicap’; tegen sterkere spelers krijg je punten voor, tegen zwakkere punten tegen.

Wil je meedoen? Alle senioren mogen meedoen aan de bekercompetitie, maar ook alle jeugdspelers die junior zijn (geboren in 1995 of eerder). Wel even haast maken! Jouw aanmelding moet uiterlijk 7 april binnen zijn bij Martin Briët via martin.briet@shot.nl. Martin maakt de teams, maar je mag ook zelf een team samenstellen (hoeft niets te maken te hebben met een competitieteam).

Lees meer over de bekercompetitie op de site van de afdeling Midden of in bijgevoegd bekercompetitiereglement.