Vooruitblik laatste wedstrijden

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De voorjaarscompetitie 2010 loopt op zijn einde. De afdelingsteams hebben nog één wedstrijd voor de boeg en de landelijke teams nog twee wedstrijden. Hoe staan de SHOT teams er voor en wat staat er nog op het spel in de laatste wedstrijden?

SHOT 8 We beginnen deze voorbeschouwing met team 8. Dit team wordt mogelijk het enige kampioensteam van SHOT. Met nog één wedstrijd voor de boeg staat dit team op de eerste plaats en verdedigt in de laatste wedstrijd een voorsprong van vier punten op concurrent VTV. Omdat VTV al op dinsdag speelt, weten de mannen van tevoren hoeveel punten nodig zijn om het kampioenschap binnen te slepen. Bijkomend voordeel is dat het een thuiswedstrijd is. Alles lijkt er dus op dat Edgar, Sebastiaan, Ted en Matthijs een mooi kampioenschap gaan binnen slepen in de 4e Klasse. Kom dus allemaal om hen aan te moedigen en (hopelijk) het kampioenschap met dit team te vieren. Vanuit betrouwbare bron hebben we begrepen dat kaartjes voor deze wedstrijd gratis zijn!

SHOT 1 Na het verrassende kampioenschap in de Hoofdklasse is het niet zo verrassend dat het eerste het erg moeilijk heeft in de 3e Divisie. De landelijke competitie is duidelijk een niveautje te hoog voor onze mannen en vanaf de najaarscompetitie zullen zij daarom wederom te bewonderen zijn in de Hoofdklasse van de Afdeling Midden.

SHOT 2 De start in de Hoofdklasse verliep erg moeizaam, maar de laatste weken gaat het goed met het tweede team. Op dit moment staat SHOT nog vijfde, maar gezien het programma in de laatste week heeft SHOT een goede kans om vierde te worden. Doordat er drie teams uit de 3e Divisie gaan degraderen, is het maar de vraag of dit voldoende is voor handhaving. De nummer 4 uit de andere Hoofdklasse poule heeft op dit moment 6 punten meer. Grote kans dat de nummer vier van poule A dus ook zal degraderen.

SHOT 3 Ook dit team vecht voor handhaving en staat de gehele competitie op plaats 4 in de 1e Klasse. In de laatste wedstrijd nemen de SHOT-ters het op tegen TTVN, de directe concurrent voor plaats 4. Thuis werd met 7-3 gewonnen. Vier punten zijn dus genoeg tegen TTVN en dat moet te doen zijn. Dit team heeft echter ook last van de extra degradatie uit de landelijke competitie want ook zij zijn de nummer vier met de minste punten.

SHOT 4 Net als team 1 en 2 werd dit team in het najaar kampioen en probeert het nu een stapje hoger. De start was veel belovend, maar gedurende de competitie werd duidelijk dat 2e Klasse een stapje te hoog is voor dit team. De achterstand op nummer 4 bedraagt 16 punten, degradatie is derhalve al een feit.

SHOT 5 Dit team draait al tijden mee aan de top in de 3e Klasse. Afgelopen twee keren ging het in de laatste wedstrijd mis. Dit keer is pleit al eerder beslecht en zal het vijfde wederom geen kampioen worden. Plek 3 is zeker en misschien is de tweede plaats nog haalbaar.

SHOT 6 Het zesde team heeft de laatste wedstrijd er al op zitten. Vorige week maandag werd Vechtlust op een 8-2 nederlaag getrakteerd. Door deze overwinning zal het zesde team op de tweede plaats eindigen in de derde klasse.

SHOT 7 Het zevende team is het op en neer team van SHOT. Kampioen in de vierde klasse en vervolgens weer degraderen uit de derde klasse. Dit keer liep het echter anders. Het kampioenschap in de vierde klasse wordt dit keer niet gehaald. Achter Hilversum zal dit team op de tweede plaats eindigen. Wie weet zal in het najaar weer een kampioenschap volgen?

SHOT 9 In de 5e Klasse strijdt team 9 in een poule van 5 teams. De strijd om de eerste twee plaatsen is al beslecht, maar daaronder is nog alles mogelijk. Lelystad is al klaar en heeft 30 punten. SHOT en MTTV hebben beide 27 punten en spelen in de laatste wedstrijd tegen elkaar. Beide teams hebben dus nog een paar punten nodig om niet op de laatste plaats te eindigen en strijden tegen elkaar voor de derde plaats.

SHOT 10 Ook dit team is actief in de 5e Klasse. Met 40 punten bezet dit team momenteel een stabiele 4e plaats. Het gat met de nummer 3 is 8 punten, het verschil met de nummer 5 bedraagt 7 punten. SHOT speelt nog uit tegen Over ’t Net en zal daarna de competitie waarschijnlijk als nummer 4 eindigen.