SHOT 8 de terechte kampioen!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Afgelopen vrijdag moest het dan eindelijk gebeuren voor SHOT 8. Na al weken lang bovenaan te hebben gestaan; de beslissende wedstrijd tegen ONI. Er moesten 4 punten behaald worden aangezien de nummer 2 (VTV) op dinsdag wat puntjes had laten liggen.

Jullie kunnen je voorstellen dat de spelers van SHOT 8 de nachten voor de match weinig geslapen hebben door de spanning ! Aangezien de kaartjes voor de wedstrijd deze keer gratis waren, werd er veel publiek verwacht. Zo geschiedde. De zaal zat bomvol nagelbijtende, zwetende en trillende fans. Het zou toch niet misgaan met zo’n ambiance ?

Nou: men is niet teleurgesteld. Vol energie werd de zeer sportieve tegenstander bestreden. Het werd een avond om nooit te vergeten. Wat een thuisvoordeel met veel publiek al niet doet met een mens (eerlijkheidshalve moet er vermeld worden dat daarvan de helft familie was). De teamsamenstelling: Edgar, Matthijs, Ted. Voor Sebastiaan deze keer een rol “langs de lijn”, maar hij heeft geweldig bijgedragen aan het puntentotaal.

Om de spanning niet te hoog op te laten lopen, werd er in 3 uur tijd menig (meest gele) drankje genuttigd. Maar ja, je wordt niet elke dag kampioen. De wedstrijd liep gelijk op. Na 2-2 werd het spannend. Gelukkig wist Matthijs het beslissende 4e punt binnen te slepen. Zijn vriendin glom van trots. En terecht ! Edgar pakte ook zijn puntjes mee en Ted verraste zichzelf door 3 wedstrijden te winnen. Een unicum ! Vrouw en kinderen natuurlijk apetrots (rara wie dit stukje gechreven heeft?).

Einduitslag 6-4. Nu op naar de 3e klasse en dan……….. Het was een toffe avond en we bedanken iedereen voor de support. At your service.!