SHOT met 7-3 ten onder in Huizen

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 7 wij 3} In de op één na laatste wedstrijd van de competitie ging SHOT met 7-3 onderuit in en tegen Huizen. Hans van Gool wist er een puike wedstrijd uit te persen door met twee overwinningen naar huis te keren. Jos Prinzen pakte ook een puntje. Daarentegen lukte het Martin Fransen niet een Huizenaar op de knieën te dwingen.

De Soester tafeltennissers, die degradatie naar de regionale competitie niet meer af kunnen wenden, namen het dit weekend op tegen middenmoter Huizen. De openingspartij werd gelijk gewonnen door Van Gool tegen Frank Billius. Deze voorsprong mocht echter niet baten, want binnen de kortste keren stond het 7-1 voor de thuisploeg.

Daartussen zat echter nog wel een aantal krakers. Van Gool en Fransen verloren samen met een minimaal verschil in de vijfde game het dubbel tegen de ervaren partners Gijs Molenaar en André Rebel. Fransen had zelfs in de enkel tegen Molenaar nog goede overwinningskansen. Hij was de enige die hem een game wist af te snoepen en stond zelfs elke game ruim voor. “Ik had minimaal een vijfde game uit deze partij moeten slepen, maar dit was wel de enige partij vandaag die goed ging.” Aldus Fransen.

De laatste twee partijen gingen wel naar de Soesters. Van Gool won verrassend van de sterk spelende Rebel: “Ik win niet zo vaak tegen verdedigers, maar ik speelde vandaag erg goed.” Prinzen wist een slechte dag af te sluiten met een duidelijke overwinning tegen Billius. “Ik speelde helemaal niet goed vandaag, maar de laatste partij ging het ineens wel weer, ik had ook geen moment het gevoel dat ik ging verliezen.”

Volgende week wordt het landelijke avontuurtje van SHOT afgesloten met de thuiswedstrijd tegen Heerlen, die maar één punt achter staat op Salamanders en dus kampioen kan worden. De wedstrijd begint om drie uur in plaats van vier uur om tijd vrij te maken voor een gezellige seizoensafsluiting.