Shoarma-avond bij SHOT

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Zaterdag 17 april is het alweer zover. De laatste competitiewedstrijden van het voorjaar 2010 zullen dan gespeeld gaan worden. Als feestelijke afsluiting van het seizoen organiseren we een gezellige shoarma-avond bij SHOT!

Zowel de drie landelijke jeugdteams als het eerste seniorenteam zullen deze zaterdag hun thuiswedstrijd spelen. Om het voorjaarsseizoen op een leuke manier af te sluiten zal er op deze avond voor iedereen, tegen een kleine bijdrage van 5 euro, avondeten verzorgd worden door Robin de Roode. Als je een handje wilt meehelpen dan kan dat natuurlijk ook. Vanaf 17.00 uur is het buffet geopend.

Wat staat er op het menu?

  • – Shoarma, inclusief broodjes en sauzen
  • – Patat, inclusief sauzen
  • – Sla voor de liefhebbers
  • – Stokbroodjes
  • – Wat er verder nog meer op tafel staat
  • – Drinken is voor de jeugd inbegrepen

 

Na het eten en zodra de competitiespelende teams klaar zijn, is er wellicht nog de mogelijkheid om te gaan voetballen in de zaal of om in de kantine iets te doen. Een filmpje kijken, darten of bordspellen behoren tot de mogelijkheden. Tegenwoordig staat er een mini pingpongtafel in de kantine die ook erg leuk is om op te spelen.

Kortom, kom gezellig kijken, moedig de teams aan en sluit de dag op een gezellige manier af. Geef je op voor het eten via de mail, rene.rietveld@shot.nl, of via de inschrijflijst op het prikbord.  Wil je iemand meenemen? Dan mag dat natuurlijk ook.

Tot zaterdag!

 

Namens de activiteitencommissie, René