SHOT neemt afscheid met nederlaag

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 0 zij 10}Zaterdag nam SHOT afscheid van de derde divisie met een ruime nederlaag. Heerlen kwam met een sterk team aan om kampioen te worden, waardoor de Soester tafeltennissers er geen partij aan te pas kwamen: 10-0. SHOT gedegradeerd en Heerlen kampioen.

Heerlen dat duidelijk de sterkste drie man van de competitie heeft, maar ook nog met twee mindere spelers in het team speelt, had eigenlijk niet verwacht kampioen te worden deze competitie. Totdat voor de laatste speelronde ze nog maar één punt achter Salamanders stonden. Deze geur van overwinning deed hen met de drie sterkste spelers naar SHOT toe komen.

Met man en macht hebben de mannen van de hoofdmacht van SHOT zich geprobeerd te verzetten tegen dit Zuiderlijk geweld. Maar tegen beter weten in en zonder resultaat. Jos Prinzen bracht het een keer tot een vijfgamer, maar ook deze ging jammerlijk verloren.

Voor SHOT maakte het niet veel uit, degradatie was al een feit. Deze afranseling is voor de Soesters dan ook het afscheid van het landelijk toneel. “Volgend seizoen spelen we gewoon lekker hoofdklasse, kunnen we ook weer eens dik winnen.” Aldus Hans van Gool. “We gaan gewoon weer proberen kampioen te worden en dan zien we wel weer, ik begon het nu wel zat te worden.” Aldus Rietveld. Prinzen voegt daar aan toe “Ja, je hebt ook niet het gevoel dat je lekker speelt, het kon beter deze competitie, maar dan waren we denk ik alsnog gedegradeerd.”