Dennis South wint NJK – B! (update)

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Zaterdag 24 april werden de Nederlandse Kampioenschappen voor spelers met een B-licentie gespeeld. Bij de Junioren was Dennis South de sterkste en eiste de titel voor zich op! Door deze prestatie heeft hij definitief een A-licentie en mag hij zondag ook aantreden bij het A-toernooi.

Tijdens het A-toernooi op zondag was Dennis ingedeeld in een poule met Teun Bosveld (Argus), Harmen van de Berg (VTV) en Melvin van Kralingen (Petstra DTK). Dennis speelde zeker verdienstelijk, maar slaagde er niet in de hoofdronde te bereiken: hij werd derde in de poule.

Alle informatie rondom de NJK is te vinden op www.tafeltennis-njk-ab.nl. Daar vind je ook foto’s. Een videoreportage is te vinden op www.tafeltennis.tv. En natuurlijk hebben we hier ook een foto van de winnaar van NJK-B bij de Junioren!

Dennis winnaar NJK-B Junioren