Slechte start van SHOT in de Beker

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Afgelopen week startte de bekercompetitie 2010. SHOT komt hierin uit met twee teams. Beide teams kende een slechte start van deze competitie en leden allebei een nederlaag.

Het eerste bekerteam van SHOT bestaat dit jaar uit Edgar van Meggelen, Matthijs Rietveld, Ted van Velzen, Danny Hilhorst en Ruud den Blanken. Kortom, een groot deel van SHOT 8 dat als enige team het kampioenschap behaalde in de voorjaarscompetitie. Helaas konden onze mannen het succes (nog) niet voortzetten in de bekercompetitie. Uit tegen Huizen leed dit team een 11-7 nederlaag. Natuurlijk nog niets aan de hand, want er staan nog 2 wedstrijden op het programma in de poulefase . Op 7 mei ontvangt SHOT 1 DOSC uit Den Dolder. In die wedstrijd treft het eerste bekerteam een andere SHOT-ter, want Rowan Stapels komt in de beker uit voor DOSC.

Het tweede bekerteam bestaat dit jaar uit Gerrit Leeflang, Martin Briët, Wieb Smid, Fred van de Haar, Jan Jansen en Hans de Heij. Dit team kreeg een zware dreun te verwerken in de eerste wedstrijd. Uit tegen UTTC 4 werd een kansloze 16-2 nederlaag genoteerd. Wil dit team nog kans maken om door te gaan naar de knock-out ronde, dan zal volgende week (7 mei) gewonnen moeten worden van Woerden. Woerden won in de eerste ronde met 14-4 van TTVN.