Gamal handhaaft zich met HJMusic.nl in Eredivsie

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Vanmiddag stond in Veenendaal het promotie/degradatieduel tussen HJMusic.nl en TT Zwolle op het programma. Net als in het najaar wist HJMusic.nl dit duel met 4-2 te winnen en komt daardoor in het najaar wederom in de eredivisie uit.

De wedstrijd in de mooie en sfeervolle zaal van SKF, waar al een groot aantal toeschouwers op de promotie/degradatieduels was afgekomen. De eerste twee partijen van de middag leverden het verwachte resultaat. Gert Kobes won namens Zwolle van Van der Lee en Egeholt zette HJMusic.nl op het scorebord door een overwinning op Van der Heijden.

In de derde partij kwam Gamal in actie tegen Gerben Last. Gamal startte zeer sterk maar wist dat niet vast te houden. Gerben kwam steeds beter in zijn spel en Gamal kreeg het moeilijker. Last wist de partij met 3-1 te winnen. HJMusic.nl kwam vervolgens via het dubbel weer op gelijke hoogte.

Daarna volgde het duel der kopmannen. De twee oud teamgenoten Kobes en Egeholt maakte er een geweldige pot van. Kobes leek aan het langste eind te trekken nadat hij de vierde game ruim had gewonnen en in de vijfde hard van start ging. Egeholt bleef echter punten sprokkelen en via een eindsprint op 7-7 sleepte hij het derde punt voor HJMusic.nl binnen.

In de zesde partij namen Van der Lee en Last het tegen elkaar op. Last hield zijn hoge niveau van de eerste partij vast en maakte het Van der Lee erg moeilijk, maar na drie games was de pijp bij Last leeg. Van der Lee maakte het beslissende vierde punt voor HJMusic.nl. Hierdoor komt HJMusic.nl ook volgend seizoen weer uit in de Eredivisie en speelt TT Zwolle wederom 1e Divisie.