SHOT door in beker

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 7 wij 11}Afgelopen donderdag is het enige overlevende bekerteam afgereisd naar het verre ZTTV in Zeist voor de vervolgrondes van de bekercompetities. In deze ronde komen de laatste 64 deelnemende teams in actie. Na een hoop heen en weer gemail was er uiteindelijk donderdagochtend de opstelling bekend die moest gaan proberen de overwinning binnen te halen. Edgar, Danny Matthijs en René moeten het gaan opnemen tegen het gevaarlijke Zeist.

Rond 20.00 uur zijn Edgar en Danny van start gegaan en rond 20.30 waren Matthijs en René ook aanwezig. Op dat moment was de stand 1-1. Vrij snel liepen wij uit naar een redelijke voorsprong, waardoor de winst al bijna zeker was. Aangezien het een afvalsysteem is, ben je door zodra het andere team je al niet meer kan inhalen qua punten. We hadden er dus 9 nodig. Dit 9e punt mocht door Matthijs veilig gesteld worden en dat deed hij dan ook in een overtuigende wedstrijd, de overwinning en tevens plaatsing bij de laatste 32 was een feit. Natuurlijk hebben we onze sportieve kant laten zien en de wedstrijd gewoon uitgespeeld om na de laatste wedstrijd een eindscore van 11-7 in ons voordeel neer te zetten. De afsluiting aan de bar met een drankje is daarbij ook nog gebruikelijk en al met al een gezellige en succesvolle avond.

Komende vrijdag wacht de volgende ronde in de bekercompetitie. SHOT neemt het dan thuis op tegen Elan 2.