Pepijn wint nationale jeugdmeerkampen!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Dit weekend stonden de finales van de nationale jeugdmeerkampen op het programma. Bij de Jongens Junioren toonde Pepijn zich over twee dagen de sterkste en pakte op de valreep van het seizoen daarmee een belangrijke prijs.

De finale van de meerkampen bestaat uit een twaalfkamp die over twee dagen wordt verspreid. Pepijn, begon als eerste geplaatste aan het toernooi. De eerste dag leverde geen problemen voor hem op en hij won dan ook eenvoudig al zijn potten.

De tweede dag stonden de belangrijke partijen op het programma. De eerste echte test was de een na laaste partij tegen Patrick Oeij. Pepijn speelde sterk en won ook deze partij met 3-0. In de laatste ronde trad Pepijn aan tegen Ewout Oostwouder met als inzet de winst. In april had Ewout nog gewonnen van Pepijn in de finale van het NJK. Ewout nam een 2-0 voorsprong in deze wedstrijd. Pepijn herpakte zich, knokte zich weer in de partij en dwong een vijfde game. Een zinderend slot eindige met 11-8 in het voordeel van Pepijn waarmee hij dus de winst in de nationale jeugdmeerkampen voor zich op eiste!

De winnaars:
Jongens Junioren: Pepijn Leppers

Jongens Kadetten: Koen Hageraats

Jongens Pupillen: Bas Hergelink

Jongens Welpen: Eric Agamyan

Meisjes Junioren: Suzanne Dieker

Meisjes Kadetten: Kim Vermaas

Meisjes Pupillen: Melissa Bours

Meisjes Welpen: Anniek Kusters