WK-finale kijken bij SHOT

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Zondag 11 juli wordt de WK-finale gespeeld. Zoals te doen gebruikelijk bij grote toernooien kun je de finale weer live bij SHOT kijken, onder genot van een drankje en een lekker hapje. In onderstaande uitnodiging vind je meer informatie.

Op zondag 11 juli wordt er in het mooie Afrika de finale van het WK-voetbal gespeeld. Zoals het er nu naar uit ziet maakt het Nederlands elftal een goede kans om in deze finale te staan tegenover Spanje of Duitsland. Om deze finale te bereiken zullen zij nog wel Uruguay moeten verslaan. De finalewedstrijd belooft sowieso een mooie wedstrijd te worden welke bij SHOT in de kantine gekeken gaat worden. Als Nederland in de finale speelt zal de kantine natuurlijk deels oranje kleuren. Tevens zal er tijdens de wedstrijd voor een lekkere hapjes gezorgd worden.

Kantine open: 19.30 uur

Aanvang wedstrijd: 20.30 uur

Eigen bijdrage: €2,-

Het zou leuk zijn als we met een gezellige groep SHOT-ters de wedstrijd kunnen gaan kijken. Geef je even via de mail op bij Robin, robin.deroode@shot.nl of schrijf je bij het prikbord in. Dus kom allemaal kijken, ook als Nederland niet in de finale staat (waar wij natuurlijk niet vanuit gaan!), en dan maken we er met z’n allen een gezellige avond met een mooie pot voetbal!!