Eredivisie dit weekend weer van start

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Dit weekend start het seizoen 2010/2011 officieel met de start van de eredivisie bij de heren en de dames. Net als vorig jaar zijn twee SHOT-ters te bewonderen in de eredivisie. Pepijn Leppers speelt bij PayPro.nl DTK’70 op positie 3. Zijn team zal dit najaar wederom een gooi doen naar de landstitel. Gamal de Groot komt voor het tweede jaar achtereen uit voor HJMusic.nl en speelt ook op positie 3. Voor HJMusic.nl is handhaving de doelstelling van deze competitie.

In de dames eredivisie staan dit weekend twee wedstrijden op het programma. Zaterdag speelt HJMusic.nl thuis tegen Dozy Den Helder / Noordkop. Zondag staat voor HJMusic.nl gelijk de tweede wedstrijd op het programma. Dan gaan de dames uit Harkstede op bezoek bij het gepromoveerde Scylla.

Ondanks alle discussies rond het speelprogramma, worden bij de heren dit weekend drie wedstrijden gespeeld. Zaterdag ontvangt promovendus Pecos PayPro.nl DTK’70. Net als de dames van HJMusic.nl heeft PayPro.nl DTK’70 een dubbel weekend. Op zondag treedt het team uit Klazienaveen aan tegen AA-Drink/FvT. Verder staat de herhaling van de finale van vorig seizoen op het programma: Enjoy & Deploy versus Wijzenbeek/Westa. Dit Limburgse onderonsje wordt gespeeld in Heerlen.