Winst en verlies voor Pepijn bij seizoensopening

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Pepijn kwam dit weekend met PayPro.nl DTK’70 twee keer in actie in de eredivisie. Zaterdag werd met 5-2 verloren van Pecos, zondag werd in eigen huis een 6-1 overwinning geboekt op AA-Drink/FvT.

Zaterdag speelde PayPro.nl DTK’70 met twee invallers. Casper ter Luun was geschorst en de nieuwe Chinese kopman is nog niet in Nederland gearriveerd. Pepijn speelde daarom op positie 1. De eerste wedstrijd won Pepijn met 3-1 van Werff Thomas. De tweede partij tegen Pecos kopman Merijn de Bruijn ging, met 11-8 in de vijfde game, nipt verloren. DTK verloor de ontmoeting uiteindelijk met 5-2. Naast het punt van Pepijn wist ook invaller Peter Verweij een wedstrijd te winnen. Hij versloeg met 3-1 Martin Khatchanov.

Zondag in eigen huis mocht Casper ter Luun weer meedoen. Hij bekroonde een sterk optreden met twee overwinningen. Pepijn won wederom éénmaal. Tegen Barry Wijers was Pepijn kansloos, maar in de wedstrijd tegen Laurens Tromer was Pepijn duidelijk de betere speler. Peter Verweij viel net als zaterdag in en wist ditmaal twee winstpartijen te boeken. De eindstand was 6-1 in het voordeel van PayPro.nl DTK’70.

Op zondag werd ook de kraker tussen Enjoy & Deploy en Wijzenbeek/Westa gespeeld. Westa won met 4-3. Oud-SHOT trainer Frank Rengenhart, dit seizoen spelend voor Enjoy & Deploy, kwam niet tot winst.

Gamal start de competitie met HJMusic.nl over vier weken. In het weekend van 25/26 september speelt zijn team twee wedstrijden. Op zaterdag ontvangt HJMusic.nl Enjoy & Deploy. Op zondag komt PayPro.nl DTK’70 op bezoek en zu

llen de SHOT-ters Pepijn en Gamal dus wederom tegenover elkaar staan.