Voorbeschouwing seniorencompetitie

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Deze week gaat de seniorencompetitie weer van start in de afdeling Midden van de NTTB. SHOT is weer met 10 teams van de partij. Wat gaan deze teams doen? Wie gaat er voor het kampioenschap? Wie moet er vrezen voor degradatie? Een blik vooruit.

 

SHOT 1 In het najaar via een Houdini act op de laatste speeldag toch nog handhaving afgedwongen. Deze competitie zal het wederom spannend worden. VTV en Huizen zijn de favorieten voor de titel. Naar verwachting zal SHOT met SVO, SVE en WIK gaan strijden om de plekken 3 t/m 6. Spannend wordt het hier zeker. 
SHOT 2 Een klasse lager, maar Shot 2 moet de eigen kracht niet overschatten. Met name voor Elan 2 (het oude 1e!) en ATC moet worden opgepast. De andere teams moeten op afstand kunnen worden gehouden. 
SHOT 3 Versterkt met Arno moet dit team weer bovenin kunnen meedraaien in de 2e klasse. Ons 3e kan zomaar kampioen worden, maar dan moet de concentratie elke wedstrijd optimaal zijn. Er zijn zeker wel kapers op de kust, zoals SVE 4 en vooral Hilversum 11.
SHOT 4 Onze hoogste 3e klasser. Lijkt een niet al te zware poule geloot te hebben. Dat biedt dus kansen! Veel gelijkwaardige teams, dus dan is opletten altijd geboden. Maar we gaan dit team met veel interesse volgen!
SHOT 5 Mooie 3e klas poule met best wel kansen op een heel mooi resultaat! Het meeste gevaar lijkt van Hilversum te komen, maar ook teams als Buna (oude bekende) en Almeerspin zijn altijd gevaarlijk.
SHOT 6 Voor onze promovendus wordt het natuurlijk een gevecht voor handhaving. Dat zal niet gemakkelijk zijn. Daar schrikken deze routiniers natuurlijk niet van. Handhaven zal ten koste moeten gaan van teams als Hilversum (oude bekende) en UTTC.
Het jongste team bij de senioren (ondanks Joop) moet goed mee kunnen doen in de 4e klas. Toch is dit een gevaarlijke poule met veel oude rotten met een jeugd-onvriendelijk spel. Een leerzame competitie dus.
SHOT 8 Toch nog 4e klas voor dit team! Versterkt met Daan zijn er nieuwe kansen, maar de poule kent veel ‘doorsnee’ 4e klasse teams, die zich niet zomaar zullen laten slachten. Veenland lijkt de zwakste tegenstander te zijn. Die moeten jullie dus onder je houden!
SHOT 9 Voor ons 9e zijn in deze poule Buna en ATC sterke tegenstanders. Maar ook een sterke promovendus (LTTC) moet gevreesd worden. Toch zal dit geroutineerde team zich gewoon veilig moeten kunnen spelen
SHOT 10 We hebben weer een 6e klas team! Dit frisse nieuwe team (met ‘oude rot’ Robin in de gelederen) mag zijn krachten gaan meten met 5 andere teams. We zijn benieuwd! Adri (met zijn jeugd ervaring) zal het met zijn techniek goed gaan doen.