Informatie competitie

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De competitie gaat voor de senioren komende week al beginnen. Zoals reeds eerder gemeld, gaat er geen competitieboekje uitgedeeld worden dit jaar. Hoe komt u dan aan uw informatie?

Via het menu Competitie / Senioren vindt je de teamsamenstelling van alle seniorenteams met alle bondsnummers en telefoonnummers. Daarmee kan desgewenst ook makkelijk naar invallers gezocht worden. Let op: elke speler mag maximaal 3 maal invallen in een hoger team.

In het bestand staat ook de aanvoerder van elk team genoemd. Onder het menu Competitie / Senioren is ook het programma’s van alle teams te vinden. Op dit overzicht staan ook de verenigingsgegevens en de aanvangstijdstippen van de tegenstanders. Even naar de juiste pagina gaan en afdrukken (‘huidige pagina’) maar!

Alle thuiswedstrijden beginnen, zoals gewoonlijk, op vrijdagen om 20:15 uur.

De wedstrijdboekjes liggen in de kantine. Na afloop het boekje en twee formulieren (wit en geel) weer terugleggen in de kantine.

Uw wedstrijdsecretaris is nog steeds: Barend van Lunteren

De uitslagen en standen worden bijgehouden op de site onder Competitie / Senioren. Voor de bardiensten gaat u via aparte mailtjes (compleet met een herhaling vlak voor de betreffende dag) geïnformeerd worden.