Goede start SHOT teams

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Afgelopen week is de najaarscompetitie weer van start gegaan. De verwachtingen zijn hooggespannen voor deze competitie. Na een aantal degradaties in het voorjaar, hopen we in deze competitie een aantal kampioensteams te mogen verwelkomen. 6 van de 10 team startten de competitie goed, door een overwinning te noteren. De grootste overwinning kwam van het eerste, dat Rega 2 met 8-2 naar huis stuurde.

Na de degradatie uit de derde divisie komt het eerste van SHOT nu weer uit in de Hoofdklasse. In de eerste wedstrijd nam SHOT het op tegen het gepromoveerde Rega 2. Hans nam de rol van coach op zich en leidde zijn team naar een klinkende 8-2 overwinning. Dennis maakte zijn debuut in het eerste van SHOT en deed dat met 2 overwinningen. Alleen tegen Tim de Graaf kwam hij in de vijfde game twee punten te kort. Jos scoorde zijn eerste hattrick van het seizoen en René haalde net als Dennis twee overwinningen.

Het tweede begon de strijd in de 1e Klasse tegen Huizen. SHOT leek op een grote overwinning af te stevenen. Na 8 partijen was de stand 7-1. De laatste twee partijen gingen echter verloren waardoor het uiteindelijk ‘maar’ 7-3 werd. Volgende week staat de topper tegen Woerden op het programma.

Het verjongde 3e team (Marcel en Rob gingen, en daarvoor in de plaats kwamen Joris en Rowan), ging op bezoek bij UTTC. Als ze voor de titel willen gaan, dan zal het nog iets beter moeten gaan. De eerste wedstrijd ging helaas met 6-4 verloren. Volgende week een nieuwe kans, thuis tegen SVE.

Ook het 4e startte met een 6-4 nederlaag. Terug in de 3e klasse, na een kort uitstapje in de 2e klasse, kon dit team het niet bolwerken tegen HTTC 5 en dus was een kleine nederlaag het gevolg. In de 3e klasse komen nog verschillende SHOT-teams uit. Ondanks de trainingsarbeid van Mark en Samad van de afgelopen, startte het vijfde, aka Bol.com, slecht aan de competitie. Gispen was in Culemborg met 7-3 te sterk. Team 6 ging het iets beter af. Zij hielden de ‘oude rotten’ van Hilversum onder begeleiding van Joop thuis op 5-5. Het laatste 3e klasse team noteerde een aangename verrassing. Het enige SHOT kampioensteam van het voorjaar, ging sterk van start met een 7-3 overwinning uit bij Gispen. Dit leidde tot een wellicht enigszins overmoedig twitter-bericht van Edgar: “Net gehoord dat we met 7-3 hebben gewonnen. Helemaal top. Op naar de 2e klasse zou ik zeggen…” ;_).

In de vierde klasse noteerde het achtste team een 6-4 overwinning bij Almeerspin. Concurrent voor de titel Overhees pakte een 7-3 overwinning. De twee teams in de vijfde klasse pakte tenslotte ook allebei een overwinning. Het 9e pakte een 7-3 overwinning op het gehavende UTTC. BAT 2 werd verslagen door SHOT 10, 6-4 was hier de einduitslag.

Kortom: een redelijke start van de SHOT-teams: 6x winst, 1x gelijk en 3x een nederlaag.