Goede resultaten voor SHOT

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Vorige week de aftrap van de nieuwe competitie, deze week de tweede ronde van de najaarscompetitie. Het eerste kwam deze week niet in actie, de andere 9 teams wel. Wederom goede uitslagen voor de SHOT-ters. 6x winst, 1x gelijk en 2 nederlagen zijn het resultaat van deze week.

SHOT 2 nam het in de tweede wedstrijd op tegen Woerden. Vooraf beschouwd als één van de kampioenskandidaten, maar omdat kopman Draijer een aantal wedstrijden niet mee kan spelen moet dit team de ambities naar beneden bijstellen. SHOT legde de zwakte van het Woerdense team bloot en behaalde een dikke 1-9 overwinning. Alleen Edwin Deisting wist een punt te pakken, tegen René wist hij zijn uitstekende service goed te benutten en won in vieren. Ook tegen Martin en Henri speelde Deisting sterk, maar de SHOT-ters bleven aan de goede kant van de score. SHOT staat nu duidelijk bovenaan met 16 uit 2. Volgende week wacht de topper tegen Hilversum.

Het derde kon de eerste thuiswedstrijd niet bekronen met een zege. Tegen het derde van SVE werd een 5-5 gelijkspel genoteerd. Koen en Rowan scoorden beide één keer, Gerben maakte duidelijk dat hij de nieuwe kopman van het derde is en scoorde een loepzuivere hattrick.

In de derde klasse slaagde SHOT 4 er wel in de eerste thuiswedstrijd in winst om te zetten. ZTTV werd met 8-2 naar huis gestuurd. Wieb bleef ongeslagen, Gerrit en Maria moesten éénmaal de tegenstander feliciteren. Ook SHOT 5 noteerde een overwinning, met 7-3 werd DOSC verslagen. Mark scoorde een hattrick en Samad won er twee. Invaller Matthijs Rietveld speelde verdienstelijk en won één partij. Team 6 leed een kleine nederlaag in Naarden bij Buna: 6-4. Danny won er 2, Pim 1 en ook het dubbel werd gewonnen. Axel bleef met lege handen staan, vorige week won hij er nog 3, ditmaal 0. Na de knappe overwinning in de eerste wedstrijd, staat promovendus SHOT 7 weer met beide benen op de grond. Tielse TC kwam, zag en overwon met 8-2. Sebastiaan wist de eer te redden met 2 zeges.

Ook SHOT 8 deed goede zaken. Een clean sheet leek in de maak, maar in de 10e partij ging het mis. Barend verloor deze partij, nota bene tegen de invaller, en daarmee kwam de eindstand op 9-1. Dit team neemt nu de koppositie in met 15 uit 2 en doet zoals vanouds dus weer mee om de titel in de 4e klasse. In de vijfde klasse tenslotte konden we ook twee overwinningen noteren. SHOT 9 versloeg Good Luck met 7-3 en SHOT 10 bracht Hilversum een 7-3 nederlaag toe. ook voor deze teams geldt dat zij bovenin de poule meedraaien.