Kleine nederlaag SHOT in Sevenum

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 6 wij 4}Afgelopen weekend reisde het eerste jeugdteam van SHOT naar Sevenum voor de eerste uitwedstrijd van het seizoen. Tegenstander SETA behaalde een 6-4 overwinning op onze jongens.

Na een redelijke rit, “prima vertoeven met muziek van David Guetta” waren we aangekomen in het mooie Sevenum… (ergens in Limburg). Eerst langs de winkel want iemand was z’n lunchpakketje vergeten….. Iets na half twee waren we in de zaal, allemaal lekker ingespeeld en begonnen met de wedstrijd.

Roy speelde z’n eerste partij niet echt lekker, en kon helaas niet winnen. Luuk daarentegen speelde goed en won z’n eerste partij. Michael, had geen grip op de tegenstander en kon deze partij niet omzetten in een punt voor SHOT. Het dubbel was een goed samenspel tussen Roy en Luuk en was een winstpunt voor SHOT 2-2. Roy kon vandaag gelukkig nog één partij in winst omzetten, Luuk verloor nipt z’n laatste partij, en Michael speelde z’n laatste partij goed maar helaas verloren.

Michael 0, Roy 1, Luuk 2, dubbel 1. Eindstand Seta – SHOT 6 – 4 Thuis moet SHOT ze kunnen pakken!!!

Paul Merkus