Dit weekend weer Pepijn tegen Gamal

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Dit weekend staat er weer een aantal interesante wedstrijden in de heren eredivisie op het programma. Voor SHOT is vooral de wedstrijd op zondag tussen HJMusic.nl en PayPro.nl/DTK’70 interessant. Onze SHOT-talenten Pepijn Leppers en Gamal de Groot zullen dan wederom de degens kruisen.

Gamal speelt dit weekend met HJMusic.nl twee competitiewedstrijden. Zaterdag ontvangt HJMusic.nl de kampioen van vorig jaar: Enjoy & Deploy Heerlen. En zondagmiddag volgt de noordelijke derby met PayPro.nl/DTK’70. Doelstelling voor de Harkstedenaren dit seizoen is wederom handhaving in de eredivisie. Dat zal een behoorlijke uitdaging zijn. Aangezien AA-Drink/FVT dit seizoen duidelijk verzwakt is en promovendus Pecos zwakker wordt ingeschat dan HJMusic.nl, zijn er zeker mogelijkheden om wederom handhaving te realiseren.

De wedstrijd van zondag tegen HJMusic.nl is voor Pepijn en PayPro.nl/DTK’70 al weer de derde wedstrijd van het seizoen. PayPro.nl/DTK’70 wil bovenin meedraaien, maar heeft het niet gemakkelijk dit seizoen. De eerste wedstrijd werd met twee invallers gespeeld, de tweede wedstrijd was ook weer een invaller nodig. Komende zondag zal naar alle waarschijnlijk wederom een beroep gedaan moeten worden op een invaller omdat de Chinese kopman Xiaomeng nog niet in Nederland is.

Vorig jaar speelden Pepijn en Gamal voor het eerst tegen elkaar in de eredivisie. Komende zondag voor de derde keer op dit niveau. Met veel belangstelling kijken we dus weer uit naar deze wedstrijd. De prognose voor de einduitslag luidt: HJmusic.nl – PayPro.nl/DTK’70: 3 – 4.