Jeugd: SHOT 2 pakt eerste overwinning dit seizoen.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 8 zij 2}Op zaterdag 25 september 2010 moest SHOT 2 tegen Hoogland 2. Aangezien er nog geen overwinning was geboekt, stond er wel wat druk op de schouders. Matthijs kon helaas niet vanwege een werkweek naar Rome. Sascha viel in en heeft met 3 overwinningen een grote bijdrage geleverd aan de overwinning: 8-2.

De volgorde was als volgt: Martijn A, Sascha B en Axel C. Martijn mocht de aftrap nemen tegen Bart Spanjesberg. Helaas was de goede forehand van Bart te veel voor Martijn en verloor vrij kansloos 0-3. Aan Sascha de taak om de achterstand weg te werken. Hij mocht aantreden tegen invaller Ivick Lorist. Een dikke overwinning voor Sascha! De eerste game was gelijk het dagrecored 11-0! Daarna moest Sascha aan de bak en het ging nog bijna mis: 11-9, daarna stelde Sascha orde op zaken door de derde game met 11-4 te winnen. Vervolgens mocht Axel aantreden tegen Ruben vanden Bosch. Een vrij makkelijke overwinning voor Axel die daarmee nog steeds 100% speelt.

De dubbel was een grote discussie, uiteindelijk zouden de gebroeders dubbelen. Hoogtepunt van de dubbel was de service van Sascha, hij serveerde vol tegen de rand waardoor de bal hoog naar de andere kant ging, gelukkig zat het netje mee en voorkwam een punt voor de tegenstander. De dubbel ging vrij kansloos verloren: 1-3, maar de grootste prestatie was dat de broeders elkaar heel hebben gelaten. Na een korte pauze moest Sascha tegen Bart. Door al het gemopper van Sascha stond het ineens 0-2 voor Bart. Daarna ging Sascha een stuk rustiger spelen en won uiteindelijk met 3-2. 3-2 voor SHOT.

Vervolgens mocht Martijn aantreden, die gebrand was om te winnen. De eerste game zag het er nog niet naar uit en Martijn verloor met 8-11. Ineens ging Martijn een stuk beter spelen en stelde orde op zaken: 11-5, 11-3, 11-9. Daarna Axel tegen de invaller. De eerste game ging met moeite, Axel stond met 0-5 achter maar won met 11-9. De tweede game was bijna een evenaring van het dagrecored, maar Axel miste een makkelijke bal bij 10-0. De derde game was overtuigend en stond het 6-2, de eerste overwinning was een feit!

De andere partijen gingen vrij overtuigend naar SHOT. Axel had de laatste wedstrijd wel wat last van vermoeidheid, stoppen met roken zou een stap zijn naar een betere conditie! Martijn had het alleen lastig tegen Ivick, de invaller. Ze speelden allebei afwachtend waardoor het niet bepaald een mooi schouwspel werd. Martijn won wel en bepaalde de eindstand op 8-2. Een goede dag voor SHOT 2 en volgende week komt Almerspin op bezoek waar een bekende speelt: Joeri.

Nog even een update voor de percentages:

Axel: 9-9 100%

Martijn: 4-9 44 %

Sascha: 3-3 100%

Dubbel: 0-3 0%