Jeugd: SHOT 1 ten onder tegen Avanti

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 2 zij 8}Afgelopen weekend speelde het eerste jeugdteam van SHOT in het Landelijk A een thuiswedstrijd tegen Avanti. Avanti bleek de sterkste ploeg en won met 8-2.

SHOT begon sterk met 1-0 door Luuk. Maar daarna was Avanti het betere team en kwam op  1-2. De dubbel werd ook niet gewonnen door SHOT. De jongens gingen door maar weer konden ze het niet winnen van avanti, daarmee kwam de stand op 1-4. Luuk won zijn 2de wedstrijd met 3-0 en bracht zo de stand op  4-2. Michael en Roy wonnen geen wedstrijden. Luuk verloor helaas zijn 3de wedstrijd. Hij kwam goed terug van 0-2 naar 2-2 maar toch was Avanti speler de betere en won met 2-3.

De einduitslag was: SHOT 1 – Avanti 1:  2 – 8